ما از مقالات علمی که از معایب فورجینگ بنویسند استقبال می کنیم/ همایش فورجینگ تعیین کننده ی مقبولیت علمی فورجینگ/ ماهیت تشکیل دبیرخانه صنعت جوش فورجینگ از زبان مدیر موسسه مقاوم سازی

حامد حقی مدیرعامل موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران در جلسه ی شورای راهبردی همایش که امروز مورخ ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۴ در محل شرکت سازه ازمون فولاد برگزار شد ، به روابط عمومی دبیرخانه اعلام نمود که ما به عنوان یک سازمان مردم نهاد  و تشکل حرفه ای صنعت ساختمان وظیفه داریم تا آنچه که در حقیقت است را به مردم و کاربران و بهره برداران صنعت ساختمان ارائه دهیم.

حقی بیان داشت که ماهیت تشکیل دبیرخانه علمی صنعت جوش فورجینگ برای این است که بدانیم فورجینگ مناسب کشور زلزله خیز ماست و یا به ضرر مردم در یک زلزله ختم می شود؟

حقی در ادامه بیان داشت : شرکت سازه ازمون فولاد به عنوان اسپانسر اصلی همایش فعالیت های خوبی را در این چند سال اخیر در حوزه ی فورجینگ داشته است و آشنایی و همکاری ما با مهندس امیر قاسمی به سال های ۸۷-۸۸ بر می گردد و اگر ما اکنون در حال برگزاری این همایش می باشیم ، علاوه بر رابطه ای که با مهندس قاسمی داریم ، هدفمان ترویج آن چیزی است که به ظاهر به نفع صنعت ساختمان است. اگر به این باور برسیم که جوش فورجینگ استاندارد نمی باشد و در یک زلزله با شکست میلگردها آستانه تحمل سازه پایین می اید و خسارات مالی و جانی فراوانی به کشور ما وارد می شود ، به یقین با این صنعت مقابله خواهیم نمود و قطعا شرکت سازه آزمون فولاد نیز تمایلی ندارد که به خاطر فعالیت های اقتصادی اش ، جان انسان ها به خطر بیفتد.

حقی با اشاره به این که تشکل های حرفه ای و سازمان های مردم نهاد مدافع حقوق مردم می باشند اعلام کرد که حدود یک ماه پیش فراخوانی از سوی موسسه مقاوم سازی در شبکه های مجازی و همچنین از طریق سایت دبیرخانه منتشر شد مبنی بر اینکه موسسه آمادگی دارد تا اگر فورجینگ به ضرر جامعه است ، در همایش فورجینگ این صنعت را غیر قابل قبول و غیر استاندارد اعلام کند و برای پیشگیری از فاجعه از مراجع قانونی مثل مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی و سازمان ملی استاندارد ایران برای جلوگیری از تولید و استفاده آن پیگیری نماید.

مدیرعامل موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران اعلام نمود : تا کنون فقط در یک گروه تلگرام این بحث را داشتیم و با یکی از شرکت های کوپلینگ هم مذاکره ی تلفنی در این خصوص صورت گرفته است ولی تا این لحظه یک مقاله علمی که بتوانیم به آن استناد کنیم و بر اساس تحقیقات و یافته ها بررسی های علمی انجام دهیم نداشته ایم.

حقی در ادامه گفت که متاسفانه وضعیت اقتصادی تابسامان کشور در این چند سال اخیر سبب گردیده است تا رقابت ها از سلامت خارج شده و با تخریب های زرد و غیر علمی و صرفا با چند سری عکس که می توان برای همه ی موارد نمونه هایی از این قبیل را یافت وارد رقابت در صنعت ساختمان شده اند. حقی درخواست نمود تا شرکت هایی که فورجینگ را غیر استاندارد می دانند در این همایش مشارکت داشته و با حضور خود و ارائه ی مقاله علمی ، موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران را یاری دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین اصلی