15 مهر روز ملی روستا گرامی باد.

روستا بستر توسعه ی یک کشور است. روستا است که تعیین کننده ی آداب و رسوم مختلف یک جامعه است و در حقیقت روستا اولین جایگاه سکونت های بشری است. دولت ها محلی از روستاها شکل گرفته اند و شهرها از توسعه و ادغام روستاها ایجاد شده است و به راستی ما هرچه داریم از روستاها ست. امروزه نیز ایران بزرگ روستاهای فراوانی دارد که هم بیانگر تمدن وشکوه ایرانی اند و هم روستاهایی دارد که تامین کننده نیازهای اولیه و ضروری کشور می باشند و به پاس این مهم روز ملی روستا را ارج می نهیم و از مسوولین این حوزه قدردانی می کنیم.

متاسفانه روستاهای کشور ما از خیلی از زیرساخت ها محروم شده اند و اکنون نیز در گذر بحران اب و خشکسالی هایی که از سومدیریت  حاصل گردیده است ، محکوم به مصرف بی رویه ی اب و محکوم به پایان بخشیدن به کشاورزی و دام پروری (البته شاید چرا که هنوز تصمیم مسوولین دولت تدبیر و امید مشخص نشده است) چرا که امروزه معتقدند که بیش از 90 درصد مصرف اب در کشاورزی می باشد و حال که امروزه با بحران اب روبرو هستیم چه اقدامی مناسب تر از واردات محصولات کشاورزی به بهانه ی پیشگیری از هدر رفتن اب. فراموش نمی شود که روستاییان ما زمانی در چند سال گذشته مجبور به ریختن محصولات کشاورزی به رودخانه ها شدند چرا که سومدیریت مدیران منفعت طلب ما ، واردات محصولات کشاورزی را به بهانه ی کاهش قیمت ها و مبارزه با تورم محصولات کشاورزی و باغبانی به نفع جامعه دانست و روستاییان ما را به شهرها به دنبال کار آواره نمودند…… درد دل زیاد است و شاید قضاوت را بگذاریم به عهده ی متخصصین. ما چه می دانیم که واقعیت چیست و چه اتفاقاتی قرار است به بهانه ی بحران اب بر سر روستاهای ما رخ دهد.

اما چیزی که ما دیده ایم و آن چیزی که خود شاهد مستقیم آن بودیم زحمات مسوولین محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی و اجرای طرح هادی روستایی برای ایجاد رفاه بیشتر برای روستاییان است، اگرچه طرح هادی روستایی در خیلی از روستاها هنوز تحقق نیافته است و هنوز کمک هزینه ی مالی بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی به صورت کامل به بهسازی روستاهای ما نیانجامیده است اما نبایستی از زحمات مسوولین و مدیران این حوزه غافل بود.

موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران از سال 1386 به بهانه ی برگزاری اولین جشنواره بین المللی کاریکاتور مقاوم سازی با هدف فرهنگ سازی مقاوم سازی مسکن روستایی همکاری خود را با معاونت بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اغاز نمود و طی این 8 سال همکاری، شاهد دغدغه های مسوولین عزیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چه در سطح ستاد و چه در سطح استان ها بوده ایم. بایستی بیان کنیم که مقاوم سازی ساختمان های مسکونی با فعالیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاها آغاز شد و شهرها در گام های بعدی به این حوزه ورود پیدا کردند و با مقایسه ی کارنامه ی روستا و شهر نیز بایستی بیان نمود که مقاوم سازی مسکن روستایی همچنان در رتبه ی نخست این حرکت مهم قراردارد و این دلیلی است بر تلاش بی وقفه و دلسوزان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، لذا بر خود لازم می دانیم به عنوان یک همکار و همچنین یک علاقمند در مقاوم سازی بافت روستایی ، این روز ملی را به دست اندر کاران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برایشان طول عمر باعزت و رضایت خالق در خدمت به خلق آرزو نماییم.

همچنین لازم است تا با ذکر نام از مدیران زیر که بیشترین همکاری را با مجموعه موسسه مقاوم سازی داشته اند (با رعایت حروف الفبا) قدردانی نماییم:

مهندس تابش ریاست محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

مهندس رضایی مدیرکل روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

دکتر گرکانی مدیرکل دفتر تحقیقات مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

مهندس مهدیان معاون امور بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

مهندس وجدانی مدیرکل سابق دفتر تحقیقات مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

همچنین از زحمات کارشناسان محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که از ذکر نامشان به دلیل  فراوانی و  اینکه نمی خواهیم حتا یک نفر شان فراموش شوند، خود داری می کنیم ، قدردانی نموده و از خداوند متعال بهترین ها را برای ایشان آرزو مندیم.

 

مهندس حامد حقی

مدیرعامل موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران

photo_2015-10-07_18-27-02

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین اصلی